Vissza Olaszországba! De hol a pulóverem?

Vissza Olaszországba! De hol a pulóverem?

Idén Olaszországban fogok nyaralni a családommal. Már voltunk egyszer korábban ott és nagyon élveztük. Azóta is azon gondolkozunk, hogy vissza kellene menni újra. A nyaralások tervezésekor mindig szóba jött Olaszország is, de végül sosem lett belőle semmi és csak a már régi, de bevált Balatonra mentünk, ahol aztán szokásos módon mindig pont kifogtunk egy esős időt és szedhettük elő a pulóvert meg a hosszúnadrágot.

Ezt elkerülvén gondoltuk, hogy akkor idén ismét elmegyünk a régi, jól bevált nyaralóhelyünkre, Jesoloba, az mediterrán éghajlat, nagy pechünknek kell lennie ahhoz, hogy ott is kifogjuk a hideg időt.

női pulóverÉs ami a legjobb az egészben, hogy hódolhatok a szenvedélyemnek is, mert egy ideje búvártanfolyamra járok, és nagyon jó lenne már az ott tanultakat a medencén kívül is, élő vízben kipróbálni!

Persze, azt már megtanultam, hogy akkor is minden eshetőségre fel kell készülni, ha az ember majdnem 100 %-ban ki tudja zárni őket. Szóval attól függetlenül, hogy a nyár kellős közepén megyünk Olaszországba, biztosan viszek magammal meleg ruházatot is. Persze, szolidabb mennyiségben, mint az eddigi években a Balatonra, de viszek. Hazamentem, és gondoltam, átnézem, hogy milyen ruháim vannak, amiket magammal vihetek a várva várt nagy útra. Már egy ideje nem nagyon vettem magamnak semmit, és nem szeretem a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni, ezért meg akartam nézni, van-e egyáltalán olyan szalonképes darabom, amit magammal vihetek, mert ha nincs, akkor most, két hónappal utazás előtt kell erre gondolni, nem később, be kell vásárolnom.

Emlékeztem, hogy a kedvenc pulóveremet tavaly vásároltam, de arra viszont nem, hogy hová pakoltam el. Egy fél napig kerestem, majd feladtam, és eldöntöttem, hogy veszek másikat.

Utálom a plázákat, nem vagyok az a nagyon csajos lány, így az online ruhavásárlást részesítem inkább előnyben. Nem kell lejárni a lábamat, verekedni a plázacicákkal, csak leülök a gép elé, és a méreteim alapján megrendelem, amire szükségem van.

Van is egy jól bevált ruhawebshopom, ahonnan a tavalyi kedvenc pulóveremet is rendeltem, gondoltam szétnézek ott. Mindenki azt hinné, hogy pulóvert venni könnyű, mert annyi féle női pulóver van a piacon, hogy az ember csak győzze kiválasztani, hogy melyiket szeretné. Persze ez így, ebben a formában nem igaz, hiszen egyáltalán nem mindegy sem az anyaga, sem a fazonja, de még a színe sem. És hogy ez a 3 paraméter stimmeljen egy pulóveren belül, na, az nagyon ritka eset. Azért is választottam ez az online ruhaboltot, mert eddig itt mindig találtam, és most sem csalódtam, természetesen. Egyből hármat is rendeltem, mert nem tudtam eldönteni, melyik tetszik a legjobban, és ez nagyon ritkán fordul elő velem.

Persze mondanom sem kell, hogy amint leadtam a rendelést, kb. azonnal megtaláltam a tavalyi kedvenc pulóverem, de akkor már nem bántam, hogy egy kicsit elbújt, mert ennek köszönhetően bukkantam rá az új három kedvencemre.