Klímás fűtés

Klímás fűtés

A búvárkodás szezonjának vége. Hazánkban amúgy is nehezen kivitelezhető sport, de sajnos mostanában nem tudok elmenni sehova, ahol jó idő van. Így marad a hideg szobában kuporgás, és a búvárkodás utáni vágyódás.

Az ősz beköszöntével elérkezett a fűtési szezon is. A lakásban, ahol élek eljött a szokásos fűtés mizéria. Társasházban lakom, így nem tőlem függ, mikor lesz végre bekapcsolva az a fránya fűtés. Így úgy döntöttem nem fogok mindig másokhoz alkalmazkodni, és be fogok ruházni egy klímára, olyanra, ami nem csak hűt, de fűt is.Be is pötyögtem a google-ba: fűtő klíma árak.
Meglepetésemre ahhoz képest, hogy mennyit lehet spórolni egy ilyen gépezet megvásárlásával, az áruk közel sem olyan borsos. Legalábbis ahol néztem, igazán elérhető áron kínálnak különböző modelleket, és a beszerelésről is gondoskodnak. emellett adnak garanciát is, és az évente esedékes karbantartási munkálatokat is elvégzik majd, nem kell nekem mindennek utánajárni. Az oldalukon könnyen eligazodtam, itt találtam a klímát is, ami elnyerte a tetszésemet: https://futesklimaval.com/kategoria-kisegito-futesre-alkalmas-klimak/ 

Így ebben a fűtési szezonban nem kell végre másoktól függenem, és nem lesz megint veszekedés a közös képviselővel arról, hogy kapcsoljuk már be a fűtést, egyszerűen meg tudom oldani magamnak, és még spórolhatok is vele, majd hosszútávon meg is fog térülni, bár igaz, így hirtelen egy nagyobb befektetés volt.