Felkészülés a nyaraláson való búvárkodásra

Felkészülés a nyaraláson való búvárkodásra

Minden álmom volt, hogy a tengerben ússzak a halakkal, de nem csak a felszínen, hanem a víz mélyebb részein is, ezért is elhatároztam, hogy a következő nyári nyaralásunkra megtanulok búvárkodni. Nagyon nagy elhatározás volt ez részemről, de az álmaim beteljesülése érdekében úgy döntöttem nem lesz ez számomra akadály, és könnyűszerrel megtanulok búvárkodni. Fel is kerestem egy búvároktatással is foglalkozó uszodát, ahol rögvest el is kezdhettem a nyárra való felkészülést. Nagyon szakszerűen és türelemmel tanítottak meg minden egyes lépésre, hogy miként is kell mozogni, levegőt venni és milyen jelek is vannak annak jelzésére, hogy valami nincs rendben, de azt mindenképpen kell jelezni, hogy minden rendben van, erre van egy egyezményes jel, mamit minden országban ugyan úgy megért és használnak, nyelvhasználattól függetlenül.

Az óra utáni öltözködések során, sok beszélgetésnek fültanúja voltam, nem csak, ami az oktatáson részvevők között zajlott,
hanem belső, búváriskolát érintő témában is, egyik ilyen volta, amikor öltözködés közben azt hallhattam, hogy milyen a flottakezelésük.

flottakezelés egy egyre jobban előtérbe kerülő szolgáltatás, olyan közép -és nagyvállalkozásokat érint, akiknél már nem tudják egy dolgozójukra testálni az ezzel járó feladatokat, olyan szituációban, hogy még az alap munkáját mellett ezt a feladatot is ellássa. Egy teljes munkaidős munkakörrel rendelkező kollégára egy 40-50 fős gépkocsiállománnyal rendelkező flottakezelést nem lehet rábízni még pluszban, mert valamelyik feladat nem lesz megfelelően elvégezve. Ezt látták be a búváriskolában is a vezetők, és kerestek egy nagyszerű céget, akik flottakezeléssel foglalkoznak. Nagyszerű csomagokkal készülnek minden érdeklődőjük, valamint új partnerük részére, az érdeklődő cég nagyságától és az autók számától függően, rengeteg kedvező ajánlattal tudnak szolgálni.

A flottakezelés alkalmazása ilyen és ehhez hasonló szituációkban nagyon kifizetődő, nem csak időt, energiát, de még pénzt is meg tud takarítani a cég számára a flottakezelő. Ő felügyeli, az autók gumivételét, az üzemeltetéssel járó összes tennivalót, beleértve itt a szervízelést, vizsgáztatást, és tényleg a kocsit érintő minden tennivalót.

A cég melyet megbíztak a búvároktató iskola vezető, nagyon profik, maximálisan jártassak a témakörben, hisz ez is beletartozik a fő profiljukba. Ezt már akkor is látszódott, amikor a honlapjukra találtak, nagyon profin megszerkesztett, átlátható és jól tagolt volt, hogy mindenkinek még a flottakezelésben járatlan érdeklődőik számára is egyértelműek legyenek az információk. Egyszerűen megfogalmazva, minden sallang mentesen vázolják fel a flottakezelés alapelveit. Ami még nagyon szimpatikus volt ebben a cégben, hallgatva a beszámolót, hogy olyan extra csomagokkal, videóanyagokkal is rendelkezik, szám szerint 5 darabbal, amik arra készítik fel a céget, hogy hogyan is kell flottát kezelni. Ilyen cég is nagyon ritka, aki elárulja a titkokat, hogyan kell egyáltalán autót választani, vagy a gumikat milyen költséghatékonyan módszerrel lehet megválasztani, a szerviz és az egyéb rejtett költségeket hogyan lehet feltárni.

Egyszóval a kollégájuk válláról, eme remek cég, nagyszerű ajánlatát elfogadva levették a terhet, és a rengeteg munkát, felelősséget. Ami a legjobb az egész kialakult szituációban, hogy a flottakezelő céggel, nagyon jó viszonyt tudtak kialakítani. Ez talán a flottakezelő cég üzletpolitikája is lehet, hogy minden partnerével és megrendelőjükkel remek viszonyt alakítanak ki. Olyat, hogy feltétel nélkül megbíznak egymásban, mivel tudják, hogy mit várhatnak a felek a másiktól. Nagyon bizalmi alapú a flottakezelés, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az autókkal, és a megfelelő kommunikációs kapcsolat is elengedhetetlen, mivel minden problémát, gondot, vagy éppen csak a szervizelést is meg kell tudni beszélni.

A flottakezelés volt a legjobb ötlet, amit alkalmazni tudtak volna, mert így megmarad a munkahelyi béke, és biztos kézben tudható az autóállomány. Remek megoldás ez tényleg kisebb és növekvő cégek számára is. Minden érdeklődő számára kedvező ajánlatot tud nyújtani a cég, megtalálva a közös hangnemet, ahogyan a búváriskolával is sikerült dűlőre jutniuk, és megegyezniük, minden jól alakult és csak ajánlani tudják a céget, akivel azóta is nagyon meg vannak elégedve, és a partner cégek számára csak ajánlani tudják.